Általános Szerződési Feltételek

 

Koczor Pincészet és Vendégfogadó

Általános Szerződési Feltételek

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét arra, hogy internetes oldalunk használatát megelőzően olvassák el jelen általános szerződési feltételeinket, mert annak használatával a felhasználó automatikusan elismeri, elfogadja változatlan formában az abban rögzített feltételeket.

 

 1. Vásárlási feltételek:

A jelen szerződés feltételei ( továbbiakban ÁSZF), a Koczor Pince-Bor Ínyenceknek Kft, mint Szolgáltató és az általa működtetett www.koczorpince.hu weboldalon található webáruházon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Vásárló (a továbbiakban Vásárló) között létrejött azerződéses jogviszony feltételeit tartalmazza az alábbiak szerint.

 

Kizárólag 18 éven felüli személyek megrendeléseit áll módunkban elfogadni.

 

A jelen szerződéses feltételek elfogadásával és a megrendeléshez szükséges adatok megadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Koczor Pince-Bor Ínyenceknek Kft a személyes adatait a jelen szerződés elválaszthatatlan részét képező adatvédelmi tájékoztatónak megfelelő módon kezelje, feldolgozza. A jelen honlapon keresztül történő megrendeléssel létrejött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek. A szerződés nyelve magyar.

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Vállalkozás) adatai:

Név: Koczor Pince – Bor Ínyenceknek Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 8230 Balatonfüred, külterület 0118/12 hrsz.

Adószám: 24809607-2-19

Telefon: 06 30 743 1508

E-mail: info[kukac]koczorpince[]hu

 

 1. Megrendelés menete:

A www.koczorpince.hu weboldalon van lehetőség kiválasztani a megrendelni kívánt terméket és darabszámot. A rendelési egység 1 palackot jelent.

A megrendelni kívánt termékek kiválasztását követően a „kosár tartalma” gombra kattintva lehet ellenőrizni és módosítani a kosár tartalmát. A kosár tartalmának ellenőrzését követően a „folytatás a pénztárhoz” gombra kattintva a megrendelő adatait kell kitölteni; a csillaggal megjelölt adatok kitöltése kötelező. Ugyanezen az oldalon választhatja ki a szállítás és fizetés módját is. A rendelési adatok kitöltését és ellenőrzését követően a „rendelés” gombra kattintva küldheti el megrendelését. A „rendelés” gombra kattintással a megrendelő kijelenti, hogy a jelen ÁSZF és a webshopon közzétett adatvédelmi nyilatkozat feltételeit megismerte és elfogadja, az adatvédelmi nyilatkozatban foglalt adatkezeléshez hozzájárul. A pontatlan, illetve hibás adatok megadása miatt felmerült esetleges késedelemért, szállítási nehézségekért a Koczor Pince-Bor Ínyenceknek Kft felelősséget nem vállal. A szerződés a megrendelés visszaigazolásával jön létre, mely visszaigazolást az Ön által megadott e-mail címre küldjük. Jogi személy vásárlása esetén az adószám megadása kötelező.

Amennyiben 48 órán belül nem kap e-mail útján visszaigazolást, mentesül az ajánlati kötöttség alól.

 

Fizetési módok

Webshopunkban az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat:

 

Készpénz

Személyes átvátel esetén. . Az átvételre a megrendelés visszaigazolásától számított 5 napon belül van lehetőség.

 

Banki átutalás

Előre utalás bankon keresztül. Az összeg megérkezését követően kezdjük meg a termékek szállítását. Utaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Koczor Pince Bor Ínyenceknek Kft

Bank: OTP Bank
Bankszámlaszám: 11748069-25510128-00000000
Közlemény: kérjük, írja be a rendelésszámot a közleménybe, mely a visszaigazoló e-mailben megtalálható

 

Utánvétel

Fizetés a futárnál készpénzzel, közvetlenül kiszállításkor. Az utánvétel díja 985 Ft.

Bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

  1. Szállítás feltételei:

Személyes átvétel: a megrendelt termékeket – választása szerint – személyesen is átveheti pincészetünknél (8230,Balatonfüred Bocsár dűlő 0118/12),előzetes időpontegyeztetés után,  telefonon a +3630213-20-68, vagy az info@koczorpince.hu e-mail címen. Személyes átvétel esetén kiszállítási díj nem kerül felszámításra. Az átvételre a megrendelés visszaigazolásától számított 5 napon belül van lehetőség. Amennyiben a termék megrendelésére 5 napon belül nem került sor, úgy a szerződés lehetetlenül, a megrendelt termék visszapakolásra kerül, újraértékesíthető/megrendelhető státuszba helyezve azt.

Kiszállítás futárszolgálattal:

A GLS  Hungary Kft futárszolgálattal történő kiszállítás történhet utánvétes (azaz futárnál történő) fizetéssel, vagy az internetes felületen bankkártyás előre fizetéssel. A kiszállítás egyéb feltételeire minden esetben a GLS Hungary Kft. üzletszabályzatában és hirdetményeiben rögzített feltételek irányadók.

 

 1. Kiszállítási információk, a szállítás díjszabása:

A www.koczorpince.hu webshopján keresztül megrendelt termékeket a GLS Hungary csomagküldő szolgálat szállítja házhoz. A délelőtt 10:30-ig leadott rendelések, ( az előreutalás, vagy banki kifizetés esetén, a rendelt csomagok ellenértékének beérkezését vesszük figyelembe) a következő munkanapon kézbesítésre kerülnek!

1 kartonba maximum 6 palack bort tudunk becsomagolni.

1 karton szállítási költsége 1848 Ft.

Utánvételes szállítás esetén további 985 Ft-ot számolunk fel a szállítási költég mellé!

Az  szállítási díjak változtatásának jogát fenntartjuk. A honlapon minden esetben tájékoztatást közlünk-

Külföldre történő megrendelést sajnos nem áll módunkban teljesíteni!

Áraink minden esetben forintban értendők, bruttó árakat jelentenek, és tartalmazzák az Áfát. Bankkártyás fizetésre minden átvétel esetén lehetőség van.

A termékek ára a szállítási költségeket nem tartalmazza. A Koczor Pince-Bor Ínyenceknek Kft a termékeket,a vételár hiánytalan kiegyenlítése esetén, annak feltételével adja át, addig a tulajdonjogot fenntartja.

A vásárlásról kiállított számla minden esetben a megrendelt áru ellenértékének kiegyenlítése után,  elekrtronikusan kerül átadásra.

 

 1. Hibás teljesítés esetére vonatkozó szabályok

Hibás teljesítésnek minősül, ha a termék a teljesítés időpontjában nem felel meg a szerződésben vagy jogszabályban megállapított minőségi követelményeknek. Nem minősül hibás teljesítésnek, ha a jogosult a hibát a szerződéskötés időpontjában ismerte vagy ismernie kellett. Az átvétel alkalmával a megrendelő azt köteles ellenőrizni, hogy a leszállított áru sérült-e. Amennyiben a szállítás során megrendelő ezt elmulasztja ellenőrizni, utólag nem támaszthat hibás teljesítéssel kapcsolatos igényt a szállításból eredő sérülésekből fakadóan. Az ellenőrzés alkalmával a csomagoláson ill. a  termékeken észlelt sérülés (szakadás, ázás, törés, stb.) esetén  a megrendelő  jegyzőkönyv felvételét köteles kérni a futártól, és ne vegye át a terméket. Reklamációját így tudja a Korczor Pince Bor Ínyenceknek Kft érdemben kezelni.

 

6.Adatvédelem:

A Vállalkozás a regisztrációkor, illetve megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kéri a Vásárlótól, amelyek a rendelés lebonyolításához feltétlenül szükségesek. Ezeket az adatokat harmadik fél számára a Vállalkozás nem adja ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek. A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995.évi CXIX. törvény alapján történik. Ön adatainak kezeléséről bármikor ingyenesen tájékoztatást kérhet, kérheti adatai helyesbítését vagy indoklás nélkül, azonnali törlését az adatkezelőnél. Az adatkezelő elérhetőségei: E-mail: info[kukac]koczorpince[pont]hu. Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen Felhasználási feltételeket és Adatvédelmi irányelveket bármikor egyoldalúan módosítsa a törvény adta lehetőségek keretein belül, amelyről Vásárló részére értesítést küld.

 

 1. Felelősség

 

A webáruházban csak 18. életévét betöltött személy vásárolhat. Belépéskor: elmúltam 18 éves gombra kattintással igazolva. A valós adatok megadásáért felelősséggel tartozik. A Vállalkozót nem terheli felelősség a Vásárló által megadott nem valós adatokért.

A Vállalkozó minden felelősséget kizár a honlap használói által tanúsított magatartásokért.

A honlap használója kizárólagosan és teljes mértékben felelős saját magatartásáért.

Vállalkozás a jogszabályi keretek közt az eljáró hatóságokkal teljes mértékben együttműködik az esetleges jogszabálysértések felderítése érdekében.

A Vállalkozás bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani, kivév azokat, amelyeknél jogszabály tiltja.

A Vállalkozás nem vállal felelősséget a rendszer használatából eredő károkért. A Vásárló a Vállalkozó honlapját kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a Vállalkozás nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen kivételével.

A Vállalkozót semmilyen felelősség nem terheli, amennyiben a szállítási késedele illetve egyéb probléma a vásárló által pontatlanul és/vagy hibásan megadott adatok miatt következett be.

 

8.Jótállás

A fogyasztót a 151/2003. (IX.22.) Korm. rend. alapján jótállási jog illeti meg a 10.000.- Ft eladási ár feletti, a Korm. rend. 1. sz. mellékletében feltüntetett ingóságok tekintetében. http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0300151.kor

 

Ezen jótállási jog kizárólag a fogyasztónak minősülő vásárlókat illeti meg, a fogyasztónak nem minősülő személyek tekintetében, továbbá a fogyasztók által a Korm, rend. mellékletében nem szereplő ingóságok tekintetében a Szolgáltató. szerződésen alapuló jótállási kötelezettséget nem vállal.

A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igény, illetve termékszavatossági és jótállási igény egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthető, de egyébként a jótállásból fakadó jogok az a. és a b. pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül gyakorolhatóak.

 

9.Elállás

A fogyasztót a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklási kötelezettség nélkül megilleti az elállás joga. A fogyasztó az elállási jogát a szerződés megkötésének napja, azaz a megrendelés napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja.  Az elállás jogát a fogyasztó kifejezett írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. A határidőt megtartottnak kell tekinteni, ha az elálló nyilatkozatot a fogyasztó a határidő előtt elküldte.

A fogyasztó elállása esetén köteles a fogyasztó a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszajuttatni a Szolgáltató részére.

Amennyiben a fogyasztó a termék visszaszolgáltatása során nem a legkevésbé költséges, a szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választotta, elállás esetén az ebből eredő többletköltséget a Szolgáltató nem köteles megtéríteni.

 

A Koczor Pince-Bor Ínyenceknek Kft  haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is. A visszatérítésre eltérő megállapodás hiányában ugyanolyan fizetési móddal kerül sor, ahogyan a megrendelés során történt. A Vállalkozó mindaddig visszatartási jog illeti meg, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte a Koczor Pince-Bor Ínyenceknkek Kft,8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12 című telephelyére.

 

A fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogát

 1. a) a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a Vállalkozás a teljesítést a Fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a Fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;
 2. b) olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, a 14 napos határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;
 3. c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

 

10 Jogi nyilatkozat:

 

A Vállalkozás weboldalán megjelenő valamennyi tartalom (ideértve különösen az elhelyezett szöveges tartalmat, képeket, logókat, védjegyeket, grafikai megoldásokat) a Koczor Pince-Bor Ínyenceknek Kft szellemi tulajdonát képezik, ezek szerzői, illetve védjegyjogi oltalom alatt állnak. A Vállalkozás előzetes írásbeli hozzájárulása hiányában a weboldalán megjelenő tartalom egy részét vagy egészét tilos másolni, reprodukálni, átalakítani, tárolni, felhasználni. A honlap tartalmának jogellenes használata polgári jogi és büntetőjogi következményeket vonhat maga után. A Vállalkozás. törekszik a honlap naprakész állapotban való tartására és az ott megjelenő adatok, információk pontosságára, ugyanakkor honlapon megjelenő esetleges téves információkért, a honlap működésének esetleges akadozásáért vagy leállásáért, továbbá az ebből a tényből keletkező károkért a Koczor Pince-Bor Ínyenceknek Kft felelősséget nem vállal.

 

 1. Panaszkezelés

Fogyasztói panasz esetén, annak részletes leírását e-mailben vagy postai úton szíveskedjen megküldeni. A Vállalkozó a panasz kézhezvételétől számított 30 napon belül kivizsgálja és írásbeli választ küld a panasszal egyező módon e-mailen vagy postai úton.

 

Amennyiben a panasz elutasításra kerül, a fogyasztónak minősülő vásárló Békéltető Testülethez fordulhat a panasz elutasításától számított 30 napon belül. A Békéltető Testület elérhetősége:

 • • • VESZPRÉM MEGYEI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET • • •

 

8200 Veszprém, Radnóti tér 1.

Tel.: +36-88-814-121 (ügyfélfogadási időben), +36-88-814-111 (VKIK titkárság)  |  Fax: +36-88-412-150

E-mail: info@bekeltetesveszprem.hu  |

Web: www.bekeltetesveszprem.hu, www.veszpremikamara.hu

 

Záró rendelkezések

Ezen Általános üzleti feltételek a magyar törvények hatálya alá esnek. Jelen ÁSZF-ben nem szabályozott rendelkezésekre a magyar jog az irányadó, különösen a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az  információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezései alkalmazandók. Az esetleg felmerülő vitás kérdés jogszolgáltatásának helye a www.koczorpince.hu regisztrált székhelye. E megállapodás egyes pontjainak jogi érvénytelensége esetén a szerződés többi része kötelező erejű marad. Ahol alkalmazható, a vonatkozó törvényi rendelkezések lépnek hatályba az érvénytelen pontok helyett.

A honlapot a szerzői jog védi. A szerzői jog jogosultja a www.koczorpince.hu fejlesztője, üzemeltetője vagy az általa feljogosított felhasználó. A honlapon feltüntetett szolgáltatások, valamennyi megjelenített tartalom szellemi alkotásnak minősülnek, amelyek bármilyen felhasználása, másolása, sokszorosítása a jogosult engedélye nélkül nem megengedett!

Szolgáltatások, ajánlatok

A borbemutatókat folyamatosan szervezzük, és igény szerint alakítjuk ki. Kisebb baráti társaságokat és nagyobb, 50-80 fős csoportokat is fogadunk előzetes bejelentkezés alapján.

Szálláshelyet is kínálunk azok számára, akik hosszabban kívánják igénybe venni a pincészet nyújtotta örömöket. Látogatóink számára két és három ágyas szobák állnak rendelkezésre. Lépjen velünk kapcsolatba, legyen a vendégünk!

Kívánjuk, hogy a csend, a nyugalom, a gyönyörű táj és természetesen a Koczor pince borai emlékezetessé tegyék a nálunk töltött időt

Boraink

Kóstolja meg!

Önmagában is élvezet a szőlőművelés és a borkészítés, de kétszeres öröm, ha megosztjuk azt barátokkal, vendégekkel. Persze nem kapálni hívjuk a hozzánk látogatókat: a munkánkban rejlő örömet borainkban ízlelheti meg mindenki.

Válogasson a boraink közül>>

Rendezvények

Borbemutatók

Rendszeresen tartunk borbemutatókat, borkóstolókat, borvacsorákat, ahol igyekszünk valamit átadni mesterségünk legjavából. Az estéket népzenével, harmonikamuzsikával, cigánymuzsikával, tánczenével tehetjük még emlékezetesebbé.

További információ>>

Étterem

Minden alkalomra

Májustól késő őszig éttermünk jellegzetes balatoni ízeket, finom ételeket kínál a borok mellé a hozzánk betérőknek. Célunk, hogy friss alapanyagokból kiváló minőségű ételeket készítsünk vendégeink részére.

Tekintse meg kínálatunkat>>

Szobáink

Szálljon meg nálunk!

Évszázados bútorokkal berendezett hangulatos, két és háromágyas szobákat kínálunk azok számára, akik hosszabban kívánják igénybe venni a pincészet nyújtotta örömöket. 

Szobafoglalás>>

Csodás kilátás

Fedezze fel a Balaton-felvidék tájait

A szobák ablakából a Balaton, vagy a pincét körülölelő szőlőskertek látványában gyönyörködhetnek vendégeink.

Koczor Vendégfogadó>>

Tökéletes helyszín

A nagy napra

A gyönyörű ünnephez tökéletes helyszín való. Romantikus szabadtéri ceremónia, csodás kilátással a Balatonra, ahol magával ragad a harmónia és meghittség. A KoCZoR Pincészet és Vendégfogadó tökéletes hátteret biztosít a Nagy Nap lebonyolításához.

Szervezze nálunk az esküvőjét!

Rólunk mondták

“Csillagos ötös kiszolgálás”

“Itt tartottuk az esküvőnket. 🙂 Sosem lehetek majd elég hálás a csillagos ötös kiszolgálásért, ételekért és sok-sok szeretetért amit itt kaptunk. Profi csapat és a leggyönyörűbb hely Balatonfüreden!

Mindenképp megéri ellátogatni ide! ”

Szabó-Nagy Tamara

“Gyönyörű panoráma  & tökéletes borok

“Csodálatos panoráma, isteni Koczor borok, finom ételek és kedves személyzet, kell ennél több?!

2 éjszakát töltöttünk itt, a szobák nagyon szépek és a helyhez pont illenek.

Imádom!! Itt semmiben sem lehet csalódni!!”

L. Bea, Budapest

“Szép, hangulatos hely”

Családi ebéden voltunk (15 fő) az étterem hátsó pergolás, vadszőlővel befuttatott, hangulatos teraszán. Nagyon ízletesek voltak az ételek, finomak a borok. Mindenki elégedett volt. Dóra, a tulajdonos kedves, rugalmas házigazda. A kilátás a helyről pedig páratlan. Másodszor voltunk, de biztosan visszatérünk..

Wolf J., Nagycenk

“Gyönyörű helyszín, jó ételek”

Októberben az esküvőnket tartottuk itt. Csak ajánlani tudom, gyönyörű helyszín, nagyon jó ételek.

A csapat nagyon profi, decor, sminkben is tudtak segíteni.

Érdemes beugrani, ha arra jártok, a kilátás mindent megér.”

Ságodi Anikó

Nyitvatartási idő

ÉTTEREM

Szerda-szombat  12-21 óráig

Vasárnap 12-19 óráig

Csoportokat előzetes bejelentkezés alapján fogadunk

VINOTÉKA
H-V.: 10-15 óráig
Amennyiben a fenti időponttól eltérő időben szeretné éttermünket, pincénket felkeresni, telefonon, e-mailen egyeztessen! Szeretettel várjuk!

VENDÉGFOGADÓ
Előzetes bejelentkezés alapján

KÉRDÉSE VAN?

Keressen bennünket, állunk a rendelkezésére!