Barion Pixel
Koczor Pincészet

Felejthetetlen esküvő

Romantikus szabadtéri ceremónia,
csodás kilátással a Balatonra

Tökéletes helyszín a Nagy Napra!

A gyönyörű ünnephez tökéletes helyszín való. Romantikus szabadtéri ceremónia, csodás kilátással a Balatonra, ahol magával ragad a harmónia és a meghittség. A Koczor Pincészet és Vendégfogadó tökéletes hátteret biztosít a Nagy Nap lebonyolításához.

Szervezzétek nálunk az esküvőtöket!

A nagy pilanat

Nyáron lenyűgöző panorámával a háttérben, saját boldogságkapunk alatt mondhatjátok ki a boldogító IGEN-t, télen pedig pincészetünk étterme, vagy konferenciaterme ad lehetőséget a meghitt pillanat átélésére.

IGEN!

Amivel várunk benneteket:

1. Lenyűgöző panoráma, ami csodássá varázsolja a meghitt pillanatot!

2. A pazar látványt nyújtó kerthelyiségen kívül, a 85 fős konferenciatermünk is lehetővé teszi, hogy az év bármelyik napján rendelkezésetekre állhassunk

3. Behozhatóak igény szerint  házi sütemények, torták, melyek tárolását, hűtését és szervírozását ingyenesen biztosítjuk.

4. A menüsort saját elképzelésetek alapján állíthatjátok össze.

5. Külön figyelmet szentelünk az ételallergiában szenvedő, vegetáriánus, vagy vegán vendégeknek is.

6. Gondolunk a morzsapartira is. A vacsorán megmaradt ételeket kollegáink elcsomagolják, így másnap könnyen magatokkal vihetitek.

7. Az évek alatt fantasztikus szolgáltatókkal élhettük át az esküvők minden csodás pillanatát, akiket egytől egyig ismerik a hely adottságait. Nyugodt szívvel tudjuk Őket ajánlani Nektek.

8. Pincészetünk állatbarát hely. A kis kedvenceket is szeretettel várjuk.

9. Kollégáinkkal mindent megteszünk, hogy örök élmény maradjon ez a pillanat.

+1 Fantasztikus élmény részese lenni életetek egyik legmeghatározóbb napjának. Köszönjük!

Álomesküvőt szeretnél?

Akik nálunk mondták ki a boldogító igent

“A Koczor pincészetnél ideálisabb helyet el sem tudtunk volna képzelni az esküvőnknek. Vendégeinktől azóta is sok pozitív visszajelzést kapunk a helyszínválasztással kapcsolatban, hiszen csodálatos panoráma fogadja az odalátogatókat. De nem csak a gyönyörű kilátás miatt vagyunk megelégedve döntésünkkel.”

Már hónapokkal a nagy eseményt megelőzően, a készülődés során is kedves segítségnyújtást kaptunk a pincészet munkatársaitól, és az esküvő napján sem volt ez másképp. Egy különleges kérésünk volt a vacsorára vonatkozóan, mely szerint csak vegetáriánus és halat tartalmazó menüt szerettünk volna összeállítani. Ebben is támogatást kaptunk, és a vacsora ízvilága felülmúlta a várakozásunkat, illetve ezzel kapcsolatban is nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk vendégektől. További előnyként említeném meg, hogy a pincészetnél kényelmes szállás is igénybe vehető, mely akár nagyobb társaság részére is elegendő (nem beszélve az ínycsiklandó, bőséges reggeliről). Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy, ha újból helyszínt kellene választanunk az esküvőnknek, ismét a Koczor pincészetet választanánk és meleg szívvel ajánljuk más, házasság előtt álló pároknak is. (Eliza)

9 hónappal az esküvő tervezett időpontja előtt bejártuk a környek lehetséges helyszíneit, és elég hamar világossá vált számunkra, hogy a Koczor Pincészet a legideálisabb választás számunkra. Ár/értek arányban messze a legjobb választás. Nemcsak a kitűnő balatoni hátter és a vacsora helyszínéül szolgaló épületek sugallták ezt, de Dóra és csapata közvetlensége, profizmusa, kedvessége és flexibilitása is megadta azt az alaphangot és bizalmat, ami végigkísert minket egészen az esküvő napjáig.

A világ másik feléről nem a legegyszerűbb megszervezni a nagy napot, de több száz email váltás után is azt éreztuk, hogy Dóraék segíteni akarnak, nekik is fontos, hogy jól sikerüljön a napunk, és igyekeztek a kedvünkben járni, és minden apró részletre odafigyelni. Az esküvő napja sem telt másképp, mindenki tudta a dolgát, minden a tervnek megfelelően zajlott, illetve ha valamin mégis változtatni akartunk az utolsó pillanatban, ők rugalmasak voltak akkor is. 

Nemzetközi vendégsereg volt jelen, így magasra akartuk tenni a lécet, azt gondoltuk, ha már ennyit utaztak néhanyan, akkor adjuk meg a módjat. Dóra és csapata csak pozitív visszajelzest kapott. A szállás kiváló volt, a vacsora isteni, a kinti ceremónia helyszíne lélegzetelállító, a ház borai finomak, így nemzetközi szinten mérve is minőségi vendéglátásban volt részunk. Utólag is köszönjuk szépen. (Cat és Dani)

“Mindenkinek nagy örömmel ajánlunk Titeket, mert egyfajta varázsa van ennek a helynek. Amikor helyszínt kerestünk és először felbicikliztünk hozzátok tavaly nyáron, már első pillanatban megfogott minket…”

A csodás panoráma, a kedves kiszolgálás és a finom ételek tudom klisésen hangzanak, de pont ezek azok a dolgok, amik lehetővé tették azt, hogy minden tökéletes legyen. A mai napig, ha a barátainkkal beszélgetve szóba kerül az esküvőnk, jólesően halljuk vissza azt, hogy mindenkit mennyire elvarázsolt ez a hely. Külön ki szeretnénk emelni Dórának, a tulajdonosnak a kedvességét és profizmusát. A közvetlenségével, jó meglátásaival hozzásegített minket ahhoz, hogy felejthetetlenné váljon ez az este.  (Kata)

“Precíz kapcsolattartás és szervezés, rendkívül finom ételek-italok, mindezek mellett pedig egy igazán lenyűgöző panoráma a helyszínen. 
Nagyon szerettünk készülni rá, és megélni is az esküvőnk napját! Köszönjük Dórának és a szuper csapatának!” (Anna és Dani)

A Koczor Pincészetet mindenkinek ajánlom, akik a nagy nap előtt állnak, de még nem tudják hol legyen a helyszín! Csodás balatoni panorámával rendelkezik a hely, valamint a szertartás helyben is megoldható, hiszen van egy csodás kinti “oltár”. Az étterem, valamint a pincészet két oldalát gyönyörű szőlősorok tarkítják. A személyzet hihetetlenül kedves, és rugalmas, csak úgy mint a tulajdonosok. A konyhájuk valami mennyei. Mi és a násznép minden étellel meg voltunk elégedve. A borok különlegesek, jól itatják magukat, és a címkék meseszépek rajta.

A pincészet állatbarát hely, nagyon kedvesek, játékosak a tulajdonos saját  kutyái is. A tisztaság 10/10! Nagyon igényes és csodálatos a pincészet/étterem belső kialakítása. A modern kor találkozik a régi korok emlékeivel, ezzel valami csodálatos látvány tárul elénk. Nagyon boldog vagyok, hogy a NAGY NAPUNKAT itt ünnepelhettük meg, hiszen MINDEN tökéletes és csodálatos volt!!  Csak ajánlani tudom mindenkinek és nem csak esküvőre!! Akár egy borkóstolóra, egy jó vacsorára ,ebédre,  baráti összejövetelekre, vagy akár nászútra is tökéletes helyszín. Szóval, ha a nagy nap előtt állsz, vagy csak kikapcsolódnál, ennél-innál egy jót, bátran ajánlom a Koczor Pincészet és Vendégfogadót. (Kellerné Kiss Ágnes)

Esküvők – Nálunk

IGEN!

Együtt tökéleteset alkothatunk

Tervezzük meg együtt a nagy napotokat!